eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Pexels.com

Két ház lángolt Erdőkertesen, a polgármester is a helyszínre sietett

Kigyulladt két családi ház Erdőkertesen. Az egyik szinte teljesen kiégett.

A tűzoltók már a helyszínen vannak, három vízsugárral oltják a lángokat.

A Katona József utcájában csaptak fel, az egybeépített házak közül az egyik teljes terjedelmében lángol, míg a másiknak a tetejét érinti a tűz - írja a katasztrófavédelem.

7 órakor jelentették, hogy

a ház egyik fele teljesen megsemmisült,

a másik felének a tetőszerkezetét érintette a tűz. A tűzoltók végül négy vízsugárral avatkoztak be és fojtották el a lángokat.

Megkezdődtek az utómunkálatok.

Információk a helyszínről

Az Infostart a helyszínről annyit tudott meg, hogy mindkét ház lakhatatlanná vált. Az egyikben egy idősebb hölgy lakott a fiával, a másikban ketten éltek. A polgármester, Dr. Pásztor László már járt a helyszínen és rendkívüli segélyt ígért a károsultaknak.

Nagyhegyes

Vészjóslóbban fogalmaztak a tűzoltók egy másik esetről. A szén-monoxid-érzékelő jelzése miatt riasztották a tűzoltókat Nagyhegyesre, egy Rákóczi utcai lakóházba. A hűzhoz érve kimutatták a mérgező gázt az ingatlan levegőjéből. A helyszínre érkezett a gázszolgáltató és a mentőszolgálat is.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×