eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: Horváth Nikoletta
Nyitókép: Horváth Nikoletta

Apró darabokra tépte a róka a Balatonba fagyott hattyút - riasztották a vízimentőket

Valószínűleg egy róka végzett egy hattyúval Keszthelynél. A madár belefagyott a jégbe. A vízimentőknak a tetemet kell kivenniük, hiszen az fertőzésveszélyes lehet.

Többször is riasztották a vízimentőket jégbe fagyott állatokhoz a hétvégén. Volt, ahol vaklárma történt, de egy helyen egy szétmarcangolt hattyút találtak. Egy vagy több róka végezhetett vele. Erről videó is készült.

A kommentelők megosztottak azzal kapcsolatban hogy ilyenkor érdeme-e a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatát riasztani. Van.a ki szerint a természet dolgába nem kell beavatkozni. A kommentelők között volt, aki az Alapítvány egyik kurátoraként azt írta: "vagy megoldja a természet (a döglött halat, ugye, nem akarja, hogy a vízimentők szedjék ki a tóból? Vagy önkéntes madármentők, állami népegészségügyi és állatvédelmi hatósági emberek szedjék össze a tetemeket."

Magyarán, ezzel ne terheljek a szolgálatot, más kérdés, ha szabadidejükben megtesznek ilyesmit is.

Fotónk illusztráció, Horváth Nikoletta felvétele.

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×