eur:
396.82
usd:
355.63
bux:
74510.83
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos
Az M0-s autóút 11-es út és M3-as autópálya közötti szakasza Budapest határában 2014. december 11-én. Megszűnik januártól az M0-s általános díjmentessége. Az NFM közleménye szerint a körgyűrű M5-ös és M4-es (4. sz. főút), valamint M3-as autópálya és 11. sz. főút közötti szakaszai, és a gyorsforgalmi úthálózat M0-s autópályán belüli részei (például M1-es és M7-es bevezető a Budapest táblától) januártól csak matricával használhatók. Az M0-s körgyűrű egyes elemei uniós forrásból épültek vagy újultak meg, ezeken a szakaszokon a díj bevezetését az EU támogatási szabályai nem teszik lehetővé.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Tömegbaleset az M0-son, alakul a gigadugó

Több jármű ütközött össze az M0-s autóút keleti szektorában, Maglód térségében, az M5-ös autópálya irányába.

Az Útinform közleménye szerint a sérült járművek a 48-as kilométernél lévő csomópontnál a gyorsító és a külső sávot foglalják el.

A közösségi médiában azt írják, hogy egy kamion műszaki hiba miatt állt, amikor egy furgon és egy Mercedes nekiütközött hátulról. A Mercedes sofőrje könnyebb fejsérülést szenvedett. A helyszín egyébként helyesen a 48. és a 47. kilométerszelvények közötti rész.

A dugó már majdnem 10 kilométeres, az M31-es autópálya végén, az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalára felhajtók is számítsanak torlódásra.

Aki teheti, válasszon másik útvonalat!

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). Az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×