eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
fotó: katasztrófavédelem videója
Nyitókép: katasztrófavédelem videója

Drámai képsorokkal figyelmeztetnek a tűzoltók a kegyetlen halálra

Csak a hétvégén három halálos tűzeset történt. Ezért a katasztrófavédelem kisfilmet készített.

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt Hajdúhadházra, egy Dobó utcai lakóházhoz riasztották a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat, mert

két ember rosszul lett az ingatlanban és kórházba kellett vinni őket

- ez a katasztrófavédelem legfrissebb, hétfői híre a szén-monoxid-mérgezésekkel és tűzesetekkel kapcsolatban.

A hétvégén több hasonló esemény történet, néhányukról az Infostarton is beszámoltunk.

A katasztrófavédelem megrázó filmmel hívja fel a figyelmet arra, hogy mire kellene figyeljenek az emberek.

Majd felsorolják a hétvégi eseteiket:

Vasárnap este kigyulladt egy faház Rácalmáson. A Bajcsy-Zsilinszky utcában lévő, életvitelszerűen lakott szigetelt faház teljes terjedelmében égett. A tűzoltók oltás közben, az épület romjai között találták meg az ott lakó idős, mozgásában korlátozott férfi holttestét. ?

Szombat délelőtt tízkor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy a szomszédok egy hete nem láttak egy egyedül élő embert Tápiószecsőn. A tűzoltók behatoltak a Dobó István utcában lévő huszonöt négyzetméteres házba, ahol egy korábbi tűz nyomait és egy holttestet találtak. Az épület kiégett, az áldozat ruháján is égésnyomok voltak.

Vasárnap reggel negyed tízkor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy Gyulán egy négyszintes társasház egyik lakóját nem lehet elérni. A tűzoltók behatoltak a Béke sugárúti társasház földszinti lakásába, ahol egy holttestet találtak. A lakásban szén-monoxid jelenlétét mutatták ki. A tűzoltók kiürítették a társasházat, összesen kilenc embert kísértek ki. Az áldozat egy idős nő, a lakásban nem volt szén-monoxid-érzékelő.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×