eur:
386.97
usd:
356.33
bux:
68288.71
2024. május 17. péntek Paszkál
A Mogyoród és Fót megközelítését szolgáló új M3 autópálya-csomópont Mogyoródnál az átadóünnepség napján, 2019. július 24-én. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az átadón elmondta, hogy mintegy ötezer milliárd forintot fordít a kormány 2024-ig közúti és vasúti fejlesztések előkészítésére és kivitelezésére.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Abszurd buszbaleset az M3-ason: ilyet a közutasok se láttak még - videó

Úgy tűnik, hogy a sofőr elalszik és a korlátnak vezeti a buszt, ám az igazi meglepetés csak ezután következik.

Hivatalos Facebook-oldalán tette közzé egy újabb megdöbbentő videót a MKIF Zrt. Eszerint különös baleset történt nemrégiben az M3-as autópályán. A forgalomban feltűnik egy busz, amely a képsorok szerint elkezd a szegélykorlát felé haladni, végül neki is ütközik, ami visszalöki a pályára. Nagyobb baj nem történik, a sofőr félrehúzódik a leállósávba.

A vezető kiszáll, és itt következik az igazán meglepő fordulat: felnyitja a csomagtérrészt, ahonnan előbújik egy ember.

Vélhetően a sofőr váltótársa, írja az MKIF, aki felveszi a cipőjét, kicsit még téblábol, aztán mindenki felszáll a buszra, és mennek tovább.

A közútkezelő annyi megjegyzést fűzött még a videóhoz, hogy a baleset után nem jelentkeztek az okozott károk miatt, ám a cég neve látszik a felvételen, a rendőrség pedig már vizsgálja az ügyet.

Az esetről készült videó itt tekinthető meg:

Címlapról ajánljuk

Eltelt öt év - ez lett az USA nagy Huawei-szankciójából

Öt évvel ezelőtt kapta a kínai Huawei fennállásának addigi legnagyobb pofonját az Amerikai Egyesült Államok akkori elnökétől, és felkerült a Washington szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelentő cégek, személyek, államok listájára. Ezzel az USA lényegében elvágta a Huaweit az amerikai technológiától. De most jött a meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×