eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Nyitókép: Facebook/ HNK Gorica

A Porschéje már megvan, de az eltűnt futballistát nem találják a magyar rendőrök

Hétfő óta keresik a Budapesten eltánt Abdullah Hameed Talalt.

Mint az Infostart is beszámolt róla, hétfő óta eltűnt személyként keresi a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az iraki születésű, de svéd állampolgárságú labdarúgó, Abdullah Hameed Talalt. Ügynökével beszélt telefonon vasárnap, és azóta nem látták a ZTE egykori focistáját, aki az átigazolási időszakban szerződött át a horvát HNK Goricához, ám az új klubhoz nem érkezett meg, és elérni sem tudták a sportolót.

A játékos egy fehér színű, svéd rendszámú Porsche Taycant vezet, horvát lapinformáció szerint az autót azóta már megtalálta a rendőrség, ezt a BRFK sajtóosztálya is megerősítette az Indexnek.

Abdullah Hameed Talal korábban több magyar klubnál is megfordult: játszott az alsóbb osztályú Inter CDF-ben, az Unionéban, a TFSE-ben, valamint a Honvéd és a Zalaegerszeg tartalékcsapataiban is.

Címlapról ajánljuk
Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Az évente megépülő húszezer új lakás nagyon elenyésző szám a négy és fél milliós országos lakásállományhoz képest – mondta az InfoRádióban az MBH Jelzálogbank vezérigazgatója. Nagy Gyula arról is beszélt, hogy az otthonfelújítási programban a nyílászárócsere a legolcsóbb beruházás, a homlokzati és födémszigetelés viszont jelentős kiadásokkal jár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×