eur:
394.73
usd:
365.92
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Magyar Honvédség

Nagy útra kelnek a honvédség páncélosai

Katonai menetoszlopokra kell számítani az ország több vármegyéjében – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM).

Azt írták, a Magyar Honvédség Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár katonái május 20-án, szombaton 6 és 16 óra között katonai menetet hajtanak végre.

Az említett időszakban katonai gép- és harcjárművekből álló menetoszlopokra kell számítani a Hódmezővásárhely–47. számú főút–M43 autópálya–M5 autópálya–M0 autópálya–M7 autópálya–8. számú főút–Veszprém Északi körgyűrű–Újmajor útvonalon – ismertette a tárca.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását.

Hangsúlyozták: a Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát. A lakosság megértését és türelmét köszönik.

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×