eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Eszenyi Enikő rendező William Shakespeare Hamlet című drámájának próbáján a fővárosi Vígszínházban 2017. szeptember 28-án. A színdarabot október 1-jén mutatják be.MTI Fotó: Mohai Balázs
Nyitókép: MTI Fotó: Mohai Balázs

Gipszben ugyan, de Eszenyi Enikő minden tekintetben visszatért

A színésznő a Csodálatos vagy, Júlia! című előadás főszerepére készül a Játékszínben.

Mint korábban az Infostarton írtuk, a februári fotóspróbán Eszenyi Enikő elesett és eltörte a csuklóját. A darabot akkor elhalasztották, nemcsak a főszerepet játszó színésznő balesete miatt, hanem azért is, mert Pásztor Erzsi kiszállt az előadásból arra hivatkozva, hogy nem tudja vállalni az intenzív próbákat.

A Vígszínház egykori igazgatója a botránya után ezzel a darabbal tér vissza a budapesti színházi életbe, így az előadást komoly érdeklődés övezi. Nemrég Verebes István is mesélt a balesetről: szerinte Eszenyi Enikő hordágyat követelt a mentősöktől, mondván, ő egy nemzeti kincs.

A 24.hu szerint

a színésznőt megműtötték, és még rögzítő kötésben ugyan, de már visszatért a próbákra, amelyekkel a május 6-ra halasztott bemutatóra készülnek.

A Blikk fotókat is közölt a színházba érkező színésznőről, aki a lap informátora szerint láthatóan nehezen állt vissza arra, hogy ennek a darabnak ő "csak" a főszereplője, nem a rendezője.

A lap azt is tudni véli, hogy azt is Eszenyi Enikő kérte, hogy a baleset után újra próbáljanak néhány hetet, annak ellenére, hogy a baleset előtt az előadás már gyakorlatilag készen volt, még ha a távozott Pásztor Erzsi helyére érkező Varga Mária miatt alighanem jól jön az extra próbaidőszak.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Erősen megoszlanak a vélemények a „buy now, pay later” (BNPL) jelenségről. Egyesek a vásárlói élményt forradalmasító üzleti lehetőséget, mások csak az áruhitel újrafestett változatát látják benne. Tény, hogy nálunk is sikerült mára megvetnie a lábát: fél év alatt ötszörösére ugrott azon online kereskedelmi helyek, webáruházak aránya Magyarországon, amelyek ezt az újfajta halasztott vagy részletfizetési lehetőséget kínálják. A finanszírozói oldalon már három magyar céget és két multit is találunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×