eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Nyitókép: Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság/Facebook

Egy elektromos autón landolt a kocsi az ütközés után – képek

Szerda kora este kapta a riasztást a Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság, hogy a Pest vármegyei város egyik kereszteződésben két személygépkocsi ütközött, amik közül az egyik elektromos jármű.

A kiérkező egységek azzal szembesültek, hogy a Frangepán utca–Ady Endre út találkozásánál az egyik jármű a másik tetején, egy magasfeszültségű villanyoszlopnak dőlve állt meg – olvasható a Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság közösségi oldalán.

Mint írják, a járművekben egy-egy fő utazott, őket a mentők megvizsgálták, könnyű sérülésük volt, az egyikük a helyszínen maradt a másik személyt azonban további kivizsgálásra kórházba szállították.

A kiérkező rajok a járművek áramtalanítását elvégezték. A rendőrségi helyszínelés végeztével autómentő darujának segítségével a járművet az oszlopról eltávolították, forgalmi akadályt megszüntették. A rendőrségi helyszínelés során, illetve az elszállításig az érintett szakaszon teljes útzár volt érvényben.

Az elektromos művek szakembereinek elmondása alapján a villanyoszlop nem sérült, áramkimaradás nem történt – jegyzik meg.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×