eur:
395.4
usd:
368.49
bux:
71873.97
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: Katasztrófavédelem

Válságos állapotban egy közutas, akinek autójába egy elütött szarvas csapódott – fotó

Életveszélyben van a Magyar Közút egyik munkatársa, aki egy hétfő reggeli balesetben sérült meg Zalában.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy autó elütött egy szarvast a 76-os út 62-es kilométerénél, Zalaegerszeg és Bagod között. Az elgázolt állat a kocsival szemben haladó kisteherautóra zuhant, amibe egy ember beszorult. Őt a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók kiemelték, majd átadtak a mentőknek.

A Magyar Közút a Facebook-oldalán azt írja, hogy hétfő kora reggel a körmendi mérnökség munkatársa súlyos autóbalesetet szenvedett.

"Kivédhetetlen helyzetbe került, egy szarvas ugrott a szembejövő autó elé, az elütötte az állatot, ami ezután nagy erővel a brigádszállító autónkra csapódott, pont a vezetőoldalon. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a szarvas gyakorlatilag lebontotta a brigádszállító tetejét" – derül ki a posztból. A 36 éves férfi, aki két kisgyermek édesapja, súlyos, életveszélyes fejsérüléssel került a szombathelyi kórházba, ahol azonnal megoperálták, de továbbra is válságos állapotban van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 11:39
×
×
×
×