eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Karácsony Gergely főpolgármester a Budapesti Tavaszi Fesztivál beharangozó sajtótájékoztatóján a Városháza Parkban 2022. április 8-án. A fesztivált április 29. és május 15. között a főváros mintegy száz helyszínén rendezik meg  százhetven programmal.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Karácsony Gergely Zuglóban eladott, a II. kerületben vett egy lakást

A főpolgármester vagyonnyilatkozata is nyilvános.

Eladta zuglói házát, és megvette azt a 97 négyzetméteres II. kerületi lakást, amit korábban a családjával bérelt 2021 óta – írta Karácsony Gergely friss vagyonnyilatkozata alapján a 24.hu. A 2022-ben vásárolt lakásnak Karácsony felerészben a tulajdonosa.

Megvan még a szintén felerészben tulajdonolt sóstói üdülője, melyet még 2020-ban vásárolt a politikus. Autó nincs a főpolgármester nevén, banki tartozása 30 millióról 30 millió 300 ezerre nőtt. Magánszemélynek is tartozik 9 millióval, ez a tavalyihoz képest 5,3 millióval több.

Lakástakarékpénztári megtakarítása is emelkedett, ez az összeg már 2,3 millióra rúg. Bankszámláján bevallása szerint egymillió forint van.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×