eur:
385.71
usd:
355.29
bux:
68961.56
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia
MTI/Kovács Tamás
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Varga Dánielnek egy vereség adott reményt a merészebb álmokhoz

A Magyar Kupa-döntőben szoros csatában szenvedett vereséget a Ferencváros ellen az OSC Újbuda férfi vízilabdacsapata, de az olimpiai bajnok vezetőedző szerint épp a fináléban nyújtott teljesítményre építhetek a jövőben.

"Komplexek az érzelmek, mert fantasztikus meccset tudtunk játszani a Ferencvárossal, közel voltunk a győzelemhez. Pici csalódottság azért van bennem, mert nagyon vártam, hogy győzzünk" – mondta az InfoRádióban Varga Dániel, az OSC férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője.

Az edző, amellett, hogy gratulált a Ferencváros győzelméhez, csak pozitív jelzőkkel tudja illetni a csapatát, mert a maximumot nyújtotta, de hozzátette, hogy még "tanulni kell", és "nagyon nagy dolog", hogy a döntőig eljutottak.

A mérkőzésen kétgólos hátrányból fordítottak, kétgólos előnyben is voltak, de az utolsó percek nem sikerültek. Az edző a meccset jól élte meg, végig tudott fókuszálni, érzelmileg pedig csodálatosan érezte magát. "Ha így tudunk játszani más csapatok ellen is, akkor egészen szép terveink és álmaink lehetnek" – jelentette ki.

A szoros csatában elvesztett Magyar Kupa-döntő után szerda este már a Bajnokok Ligájában kell vízbe szállniuk az OSC játékosainak: fontos meccset játszanak a Spandau Berlin ellen. Ezért a vereségen túl kell lépni, és menni kell tovább. A vezetőedző ennek kapcsán megjegyezte: nagyon nehéz az élsport manapság, nemcsak testileg, hanem mentálisan is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.15. szerda, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×