eur:
395.12
usd:
368.07
bux:
0
2024. június 25. kedd Vilmos
Az európai uniós szankciókról szóló nemzeti konzultáció kérdőíveit kézbesíti egy postás Budapesten 2022. október 14-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Benézte a Kutyapárt plakátját a Magyarországot rendszeresen bíráló EU-képviselő

Összekeverte a magyar kormány és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt által meghekkelt plakátokat a magyar kormányzatot rendszeresen kritizáló Guy Verhofstadt. A belga liberális politikus később javított.

Guy Verhofstadtnak a Twitteren jelezték, hogy összekeverte a magyar viccpárt és a kormányzat plakátját. Mint ismert az MKKP a kormány a brüsszeli szankciókat bombának mutató plakátján "módosított" és a szankció szó helyére Oroszországot írta.

Ezt keverte össze a liberális politikus, aki nem törölte tweetjét, de később odaírta, hogy tévedett és közreadta a kormányzati, szankciós plakátot is - vette észre a szeretlekmagyarorszag.hu.

Címlapról ajánljuk
Ferencz Orsolya: relatív űrhajóshiány van a világban

Ferencz Orsolya: relatív űrhajóshiány van a világban

A kiválasztott magyar űrhajósok még itthon készülnek, de hamarosan az Egyesült Államokban folytatódik a kiképzésük, és a közelejövőben véglegesedik a kutatási programjuk is – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Már az elektromos autós támogatási program fele kifutott

Már az elektromos autós támogatási program fele kifutott

A vállalkozások idén februártól jövő tavaszig kérhetnek vissza nem térítendő állami hozzájárulást tisztán elektromos személygépkocsi, teherautó vagy kisbusz beszerzéséhez. Mostanáig több mint 3200 cég igényelt forrást mintegy 3900 jármű megvásárlásához, több mint ezer pályázat esetében már a támogatói döntések is megszülettek. A beérkezett kérelmek együttesen mára lefedik a teljes, 30 milliárd forintos keretösszeg felét - közölt az Energiaügyi Minisztérium.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×