eur:
395.06
usd:
367.89
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Facebook

Kilépett a Momentumból, függetlenként folytatja a gödi polgármester

Balogh Csaba szerint így jobban el tudja látni feladatait, de ügyek mentén továbbra is együttműködik a párttal.

Balogh Csaba, Göd polgármestere függetlenként folytatja politikai munkáját – olvasható a Momentum közleményében, amiben a kilépés okaként azt nevezték meg, hogy a városvezető úgy véli, függetlenként jobban el tudja látni feladatait.

A Momentum és Balogh Csaba ügyek mentén továbbra is együtt dolgozik, és a jövőben is szövetségesként tekintenek egymásra – írja az Index.

Az ellenzéki együttműködés akadozik a városban, korábban a DK azt állította, hogy hangfelvétel bizonyítja, a momentumos polgármester fideszesre akarta cserélni a város LMP-s és DK-s alpolgármestereit. Akkor a pártja kiállt mellette, mondván: manipulált a hangfelvétel. Később a városvezetésen belül is konfliktusok pattantak ki, fegyelmi eljárás indítottak a polgármester ellen, majd egy időre a jogköreit is felfüggesztették.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Járatkésés esetén fizet a biztosító? Vigyázz, van egy csavar a történetben

Járatkésés esetén fizet a biztosító? Vigyázz, van egy csavar a történetben

Felpörgött a nyaralási szezon, ez jól látszik az utasbiztosításokon is - közölte saját adatai alapján a Netrisk. Júniusban az utasbiztosítások átlagdíja 11 800 forint volt. A legtöbben olaszországi és horvátországi utazásra kötöttek biztosítást, de az idén látszik a foci-Eb hatása is. 2024-ben a tavalyihoz képest előretörtek a repülős utak, itt pedig az akár 10-20 órás járatkésések miatt még nagyobb szerepet kapnak a jól megválasztott utasbiztosítások. A kártérítéshez azonban fontos, hogy a biztosítás az indulástól egészen a hazaérkezésig tartson, és az sem mindegy, hány órás késés esetén térít az adott társaság, ezért érdemes összehasonlítani az elérhető ajánlatokat - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×