eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje a budapesti 11. számú választókerületben a Károlyi Sándor Kórház fejlesztéseiről tartott sajtótájékoztatón a kórház konferenciatermében 2022. március 4-én. Az Egészséges Budapest Program keretében több mint 550 millió forint értékben kapott orvostechnológiai és informatikai eszközöket a Károlyi Sándor Kórház.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Új frakcióvezető kerül a fővárosi Fidesz élére

Egyhangú szavazással született javaslat az új vezető személyére.

Wintermantel Zsoltot javasolta a Fidesz budapesti választmánya a fővárosi közgyűlés frakciójának vezetőjévé – értesült a Magyar Nemzet. Úgy tudják, a döntés egyhangúan született meg.

Azért kellett szavazni az új frakcióvezető személyéről, mert Láng Zsolt az országgyűlési választáson listáról parlamenti mandátumot szerzett, és a fővárosi közgyűlési munka helyett az országgyűlésit választotta (a kettő összeférhetetlen, ezért kellett döntenie).

Láng megüresedett képviselői helyére a Fidesz budapesti elnöksége Dódity Gabriellát jelölte, aki eddig Kispest fideszes önkormányzati képviselője volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×