eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Close up of sporty woman tying shoelace while kneeling outdoor, In background bridge. Fitness outdoors concept.
Nyitókép: dusanpetkovic/Getty Images

Ha a Giro okozta lezárás nem volt elég, vasárnap futóverseny lesz

Az V. kerületet érintik a korlátozások.

Futóverseny miatt forgalomkorlátozás lesz vasárnap a belvárosban: lezárják 6 órától 14 óráig a Pesti alsó rakpartot a Margit híd és a Népfürdő utca között, a Szabadság teret a Zoltán utca és a Honvéd utca között, valamint a Zoltán utcát - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK közleménye szerint 10 órától várhatóan 13 óráig korlátozásra kell készülni a Zoltán utcától a Nádor utca-Steindl Imre utca-Széchenyi rakpart-Pesti alsó rakpart-Szent István park-Újpesti rakpart-Széchenyi rakpart-Pesti alsó rakpart-Kossuth Lajos tér-Garibaldi utca-Nádor utca-Zoltán utca útvonalon a Szabadság térig.

Az előkészítési munkálatok és a verseny miatt 6 és 14 óra között a 2-es és a 2M villamos nem közlekedik a Jászai Mari tér és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között. A 15-ös és a 115-ös autóbusz a Boráros tér irányában a Bajcsy-Zsilinszky út - József Attila utca útvonalra terelve közlekedik, nem érinti a Széchenyi utca, a Zrínyi utca és a Dorottya utca (Vörösmarty tér) megállót - írták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×