eur:
396.52
usd:
371.04
bux:
0
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Nyitókép: Magyar Közút/Instagram

Ilyet sem látni mindennap: hattyúhajsza a sztrádán – videó

Szerencsére nem sérült meg senki az incidensben – tájékoztatott a Magyar Közút.

Ezúttal nem egy figyelmetlen közlekedő, hanem egy eltévedt, autók között sétáló hattyú okozott kisebb fennakadást néhány nappal ezelőtt az M1-es autópálya komáromi mérnökségi szakaszán.

A Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette a nem mindennapi landolást és azt is, ahogy az éppen arra járó közutas munkatárs segít kiterelni az autópályáról a bajba jutott hattyút, aki aztán biztonságban, a szántóföldeken folytatta útját.

A kamionosok és az autósok mindent megtettek addig is, nehogy elgázolják az állatot, szerencsére a figyelmességnek köszönhetően sem állat, sem ember nem sérült meg az incidensben.

A társaság szakemberei arra kérnek minden közlekedőt, hogy az ehhez hasonló, hirtelen események miatt is mindig tartsák be a követési távolságot és a kihelyezett sebességkorlátozást a saját és minden más, akár szokatlan közlekedő testi épsége érdekében.

Címlapról ajánljuk
A tagországok vezetői Ursula von der Leyen mandátumának meghosszabbítását javasolják

A tagországok vezetői Ursula von der Leyen mandátumának meghosszabbítását javasolják

Az Európai Tanács élére António Costa volt portugál miniszterelnököt választották meg. Kaja Kallas észt miniszterelnököt pedig az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselője lesz.

A jelenlegi információk alapján nincs magyar áldozata a szlovákiai balesetnek

A jelenlegi információk alapján nincs magyar áldozata vagy sérültje a csütörtöki szlovákiai vonatbalesetnek – közölte Paczolay Máté, a külgazdasági és külügyminisztérium szóvivője. A dél-szlovákiai Érsekújvárhoz közeli vasúti átkelőnél tegnap délután autóbusszal ütközött össze egy Prágából Budapestre tartó gyorsvonat, a balesetben a legfrissebb információk szerint hét ember meghalt, öten pedig megsebesültek – közölte a szlovák mentőszolgálat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×