eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Nyitókép: Police.hu

Ittas nők zúztak le parkoló autókat Óbudán egy „kölcsönvett” verdával – képek

A két nő az összetört járműveket hátrahagyva gyalogoson távozott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága indított eljárást két nő ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. január 30-án délután egy 41 éves nő barátnőjével iszogatott, miután összeveszett párjával. Közben jött az ötlet, hogy vigyék el a férfi kocsiját – írja a Police.hu.

A volánhoz a barátnő ült, aki nemcsak ittas volt, de a jogosítványa több mint tíz éve lejárt, így nem csoda, hogy több parkoló autónak nekiütköztek az óbudai Hollós Korvin Lajos utcában. A balesetben nem sérült meg senki. A két nő az összetört kocsikat hátrahagyva gyalog elhagyta a helyszínt.

Police.hu
Police.hu

Az óbudai járőröknek fél órájába sem telt azonosítani a feltételezett elkövetőket, akiket egy közeli aluljáróban fogtak el.

Az autó tulajdonosának barátnőjét jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés tiltott átengedése vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gépkocsit vezető másik nő ellen ittas járművezetés miatt indult eljárás.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×