eur:
386.28
usd:
355.59
bux:
68880.98
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke sajtótájékoztatót tart Az önkormányzati választások értékelése címmel a párt budapesti központi irodája sajtótermében 2019. október 14-én. A pártelnök úgy látja, az ellenzéki oldalon nincs alternatívája a legszélesebb körű együttműködésnek.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Megműtötték Gyurcsány Ferencet

Külföldön lett rosszul, itthon került kórházba.

A közösségi oldalán számolt be róla a Demokratikus Koalíció vezetője, hogy feleségével, az előválasztáson pártja miniszterelnök-jelöltjeként induló Dobrev Klárával a sűrű politikai időszak után Szardíniára utaztak pihenni. Ám, mint írta, megfájdult a hasa, olyannyira, hogy orvosával konzultálva a hazatérés mellett döntött.

Itthon bebizonyosodott, hogy vakbélgyulladás okozta a bajt, meg is operáltá. Mint írta, minden rendben ment és ő "egyben van".

Címlapról ajánljuk
Robert Kalinák bejelentése: nincs túl az életveszélyen Robert Fico

Robert Kalinák bejelentése: nincs túl az életveszélyen Robert Fico

A miniszterelnök csak korlátozott módon képes kommunikálni – mondta a szlovák Biztonsági Tanács ülése után Robert Kalinák miniszterelnök-helyettes, védelmi miniszter. Azt is közölte, nem hirdetnek rendkívüli helyzetet a kormányfő elleni merénylet után.

Nagyot nézhet, ha kifog egy ilyen új 100-ast

A Magyar Nemzeti Bank alapításának 100. évfordulója alkalmából bocsátottak ki május 16. csütörtökkel különleges előlappal rendelkező 100 forintos címletű érmét. Kétféle emlékérmét is kibocsátanak, melyek közül az ezüst a valaha volt legnagyobb súlyú nemesfém emlékpénz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×