eur:
386.87
usd:
355.95
bux:
68088.24
2024. május 17. péntek Paszkál
Nyitókép: Magyar Közút/Instagram

Durva balesetet rögzített a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája – videó

A sofőr az útellenőrnek azt mondta, hogy egy másik autóval a holttérben koccantak.

Csütörtök kora reggel az M1–M7 bevezető szakaszán rögzített egy komoly balesetet a Magyar Közút egyik forgalomfigyelő kamerája, amely során egy személyautó nagy erővel csapódott a szalagkorlátnak, majd felborult. Szerencsére többen is azonnal megálltak, és azon kívül, hogy rögtön a bajba jutott sofőrnek nyújtottak segítséget, profi mód zárták a baleseti helyszínt, védve a balesetet szenvedett férfit – fogalmaz Instagram-posztjában a társaság.

A sofőr az útellenőrnek azt mondta, hogy egy másik autóval a holttérben koccantak és ezért szaladt ki a sávból és ment neki a szalagkorlátnak. A Közút hozzáteszi: példaértékű volt a gyors és szakszerű segítségnyújtás és ami a legfontosabb, a brutális felvételek ellenére nem történt nagyobb személyi sérülés.

Címlapról ajánljuk
Bóka János: három fő prioritásunk lesz az uniós elnökség idején

Bóka János: három fő prioritásunk lesz az uniós elnökség idején

Intézményi, biztonsági és politikai szempontból is bizonytalan helyzetben veszi át Magyarország július 1-jén az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét, de jól haladnak az előkészületek, és a váratlan helyzetek kezelésére is képesek lesznek - mondta Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter egy háttérbeszélgetésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Festménynyomozás, a műkereskedelem legjei, hogyan készül a műtárgy?

Festménynyomozás, a műkereskedelem legjei, hogyan készül a műtárgy?

2024-ben nyolcadik alkalommal rendezi meg a műtárgy.com vezető műkereskedelmi információs portál a Műtárgyak Éjszakája Fesztivált rekordszámú, 113 művészeti programmal. Tavalyhoz képest 22 új, összesen 71 helyszínen várják a műtárgyak szerelmeseit.  Az idei év központi tematikája a műtárgyak titokzatos történetére, provenienciájára fókuszál, ezért a restaurátor programok kiemelt szerepet kapnak. Ezeken a műtárgy „lecsupaszodik”, a restaurátorok előtt megelevenedik a műtárgy legféltettebb története: múltja, sérülései, hiányossága vagy éppen az alkotó személyisége is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×