eur:
395.26
usd:
368.28
bux:
71527.12
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

Némi magyarázattal szolgál Orbán Viktor új posztja a rejtélyes "v" betűre - fotó

A miniszterelnök délelőtti Facebook-posztja alatt találgatáscunami kezdődött - nos, egy dolog már biztos.

Méghozzá az, hogy a délelőtti bejegyzésben látható "v" betűnek köze van a nevéhez és a kötcsei találkozóhoz - annak kezdetéről posztolt ugyanis Orbán Viktor, neve mellett az új, nemzeti színű betűvel.

A kormánypárti elit kötcsei piknikét a Somogy megyei Dobozy-kúrián tartják. A Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) szervezte rendezvény a huszadik ilyen találkozó. Mottója a Rákóczi-szabadságharc zászlóira hímzett latin jelmondat lett: Cum Deo pro Patria et Libertate (Istennel a hazáért és a szabadságért). A rendezvényen politikai helyzetértékelő beszédet mond Orbán Viktor.

Később egyébként egy videó is megjelent a miniszterelnök érkezéséről.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Szigorodnak a logisztikai parkokra vonatkozó szabályok

Szigorodnak a logisztikai parkokra vonatkozó szabályok

Új fogalommal egészült ki a szabályozott parkok hálózatára vonatkozó szabályozás: 2025. január 1-től egyes vállalkozások kizárólag akkor végezhetnek az adott telephelyen logisztikai tevékenységet, ha a „Logisztikai Park” címet megszerezték. Mivel ennek elnyeréséhez számos adminisztratív feladatot szükséges elvégezni, a határidő rövidségére tekintettel érdemes minél korábban benyújtani az érdekelteknek a cím elnyerésére irányuló pályázatot. A témában Szűcs Anikó Edit és Takó Zsófia, a DLA Piper Hungary ingatlanjogi csoportjának szakértői készítettek összefoglalót.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 11:39
×
×
×
×