eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán
Nyitókép: 112press.hu

Rémálom a 84-esen: nem volt menekvés az elszabadult abroncs elől

Elgurult egy tartálykocsi kereke, két autót is eltalált.

Borgáta közelében, a 84-es főúton történt baleset csütörtök délelőtt, miután egy Jánosháza felé tartó tartályautó egyik kereke menet közben elgurult – számolt be a hírről a 112press.hu. A kerék először egy szemből érkező, osztrák rendszámú Volkswagen tükrét törte le, majd a mögötte haladó, magyar rendszámú Audi elejét találta el.

„Láttam, hogy egy pattogó kerék eltalálja az előttem haladó jármű szélét. Az ütközés után megszűnt a pattogás, és a kerék egyenesen az autóm felé gurult. Jobbról mély árok van, szemből pedig járművek érkeztek, így nem próbáltam kitérni. A biztonsági övem be volt kapcsolva, erősen fékeztem és vártam a kereket” – mondta az Audi sofőrje az esetről.

A balesetben nem sérült meg senki komolyan, a pórul járt sofőr elmondása szerint a légzsák megperzselte a kezét, a biztonsági öv pedig meghúzta a vállát. Mivel személyi sérülés nem történt, illetve a történtek hátterében nem KRESZ-szabályszegés áll, helyszíni szemlére nem került sor, ugyanakkor egy ideig rendőri irányítás mellett haladt a forgalom.

A tartálykocsiról kiderült, hogy nem sokkal korábban, forgalomba helyezését követően indult el egy szervizből, ahol átvizsgálták a járművet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
Hatalmas tömeg tüntet Izraelben, új módon használhatják az ukránok a Patriot rendszereket - Háborús híreink vasárnap

Hatalmas tömeg tüntet Izraelben, új módon használhatják az ukránok a Patriot rendszereket - Háborús híreink vasárnap

Több szövetségesnél is kicsaphatja a biztosítékot, hogy Ukrajna alkalmazhatja az amerikai gyártmányú Patriot légvédelmi rakétarendszereket, hiszen mostantól nemcsak az orosz rakétatámadások ellen, hanem az országot célba vevő ellenséges repülőgépek megsemmisítésére is használhatják. Izraelben tegnap este hetven helyszínen követeltek túszalkut, fegyverszünetet és kormányváltást a tömegtüntetéseken részt vevők. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×