eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Szobra és Vácra induló vonatok a Nyugati pályaudvaron 2021. július 18-án. A megszokotthoz képest kevesebb vonatot tud fogadni a Nyugati pályaudvar július 18-án reggeltől, mert a pályaudvaron több munkálatot nem fejezett be időre a kivitelező - közölte a Mávinform az MTI-vel. A végleges átadásig kisebb kapacitással működik a pályaudvar, a vonatforgalmat korlátozták a munkálatok mielőbbi befejezéséért.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Belső vizsgálat indul a Nyugati pályaudvar karbantartását követő meghibásodások miatt

A Nyugati pályaudvaron a szombaton befejezett egyhónapos karbantartást követően, vasárnap hajnal óta több váltóállítási, biztosítóberendezési hiba nehezíti a forgalomszervezést.

Ilyen helyzetben is az utasok biztonsága a legfontosabb, ezért az ország egyik legforgalmasabb pályaudvarán csökkentett kapacitással tartják fenn a közlekedést, nem tudják fogadni és indítani az összes a vonatot - közölte a MÁV, kiemelve, hogy belső vizsgálatot indít az ügyben a társaság elnök-vezérigazgatója. Megjegyezték, hogy a folyamatos megújulás és fejlődés útján haladó vasúttársaság számára az elvárt előnyök mellett vállalhatatlan következményekkel is járt a karbantartás.

A vasúttársaság a Nyugati pályaudvart érintő vonalakon utazók elnézését kéri az átmeneti forgalmi fennakadások, késések miatt - írták, hozzátéve: a menetrend szerinti közlekedés mielőbbi visszaállítására törekszenek. Az utasok a vasúttársaság honlapján, a Mávinform Facebook-oldalán és a MÁV applikáció segítségével találhatnak folyamatosan frissülő tájékoztatást a közlekedési változásokról.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×