eur:
387.15
usd:
358.75
bux:
68917.55
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác
Torlódó járművek az M7-es autópályán Tárnoknál, miután három autó ütközött Érd térségében 2015. augusztus 7-én. A balesetben többen könnyebben megsérültek.
Nyitókép: Torlódó járművek az M7-es autópályán. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Nagy torlódás alakul a Balaton felé az M7-esen

Aki nem indult el korán, a szokásos szombat reggeli dugóval szembesülhet a Balaton felé az M7-esdugóval szembesülhet a Balaton felé autópályán. Erre érdemes menekülni.

Erre érdemes menekülni.

Erősödik a forgalom az M7-es autópálya kivezető szakaszán a Balaton irányába, lassabb haladásra készüljenek az érdi és a martonvásári szakaszon - írja szombat reggel az Útinform.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya irányába, a Nagy-Duna hídon javítási munkát végeznek. A 15-ös és a 14-es km között a forgalmat az M5-ös autópálya felé vezető oldalra terelték, ahol irányonként két-két sáv járható.

Címlapról ajánljuk
Több mint ezer vendégmunkást küldtek el az iváncsai akkumulátorgyárból, de nem történt elbocsátás

Több mint ezer vendégmunkást küldtek el az iváncsai akkumulátorgyárból, de nem történt elbocsátás

Lefelezik az iváncsai akkumulátorgyár dolgozóinak létszámát, igaz, a dél-korai SK Innovation üzemében csak a kölcsönzött munkaerőtől válnak meg – mondta az InfoRádióban Székely Tamás, a Magyar Vegyipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége elnöke. Fónagy János parlamenti államtitkár közölte: az elküldött dolgozók máshol kapnak munkát, a megélhetésük biztosított lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×