eur:
393.13
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő a visegrádi országok miniszterelnökeinek videokonferenciáján, amelyet a fehérorosz politikai válsággal foglalkozó rendkívüli online uniós csúcs előtt tartottak 2020. augusztus 19-én.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Lelkesítő üzenetet küldött a fiataloknak a nyárról a kormány

Az Orbán Viktor fotójával illusztrált posztok a kormány hivatalos közösségi oldalán olvashatók.

„A fiataloknak azt tudom mondani, legyenek türelmesek, támogassák a védekezést. Jó esély van arra, hogy szabad nyaruk lesz” – írta a kormány hivatalos oldala a Facebookon az elmúlt napon.

Íme az Orbán Viktor fotójával közölt poszt:

A fiataloknak azt tudom mondani, legyenek türelmesek, támogassák a védekezést. Jó esély van arra, hogy szabad nyaruk lesz.

Közzétette: Magyarország Kormánya2021. március 21., vasárnap

Pár órával később a gyermekes családoknak szóló felhívás is megjelent, szintén a miniszterelnök fotójával. „Ahol otthon kellett maradni a gyerekeknek, az megpróbálja a családokat. Úgyhogy elismeréssel tudunk csak róluk beszélni, és kérem őket, hogy támogassák ezt az egész járvány elleni védekezést, mert jó esély van arra, hogy az iskolákat újra tudjuk majd nyitni” – szól a kormány(fő) üzenete.

Ahol otthon kellett maradni a gyerekeknek, az megpróbálja a családokat. Úgyhogy elismeréssel tudunk csak róluk beszélni,...

Közzétette: Magyarország Kormánya2021. március 21., vasárnap

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×