eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
A koronavírus-járvány miatt egészségügyi maszkot viselő mentős a mentőautóban 2020. március 25-én a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Kórházánál, ahol koronavírussal fertőzött betegeket ápolnak.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Három mentős megsérült egy balesetben a Blaha Lujza téren

Egy szívbeteghez tartottak, amikor a mentőautó egy személyautóval ütközött Budapesten.

Megsérült három mentős, miután egy mentőautó és egy személygépkocsi összeütközött a budapesti Blaha Lujza téren – közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Győrfi Pál elmondta, a mentőautót egy szívbeteghez riasztottak, és a megkülönböztető jelzését használva éppen úton volt a pácienshez, amikor összeütközött a személygépkocsival.

A mentőautó sofőrjét, a mentőápolót és a mentőorvost könnyű sérülésekkel vitték kórházba – tette hozzá.

A baleset-info.hu arról ír, hogy

egy Magyarországon játszó olimpiai és világbajnok szerb vízilabdázó vezette az autót, amivel a mentőautó ütközött.

Az oldal meg is nevezte a játékost. Azt is írják, hogy a személyautó az Erzsébet-híd felől érkezett, sofőrje a mentőautónak elsőbbséget adó autókat a buszsávban megelőzve hajtott a kereszteződésbe és ott ütközött az Oktogon felől jövő mentőautóval.

A katasztrófavédelem azt közölte, a karambol helyszínén forgalomkorlátozásra kell számítani, nagy a torlódás.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×