eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
engineer  balancing  car wheel on balancer in workshop
Nyitókép: Lucky Business

A Point S online időpontfoglaló rendszere segít, ha baj van az autóddal! (x)

Nincs annál bosszantóbb mikor egy hirtelen jött defekt miatt órákat kell várnod a jó szakemberre, vagy súlyosabb gond esetén az autómentőre.

A Point S Magyarország a „No stress with Point S!” mottó jegyében segít, hiszen a cég magyarországi hálózata 70 autószerelő műhelyt foglal magába, a szervizek pedig szakmailag felkészülve várnak rád, ha épp gumicserére vagy futómű beállításra, illetve klíma tisztításra és töltésre lenne szükséged

Mindezek mellett érdemes letölteni a MyPoint S applikációt, amely térképes keresővel is rendelkezik.

Miért előnyös a regisztráció?

A regisztráció díjtalan és csak az időpontfoglaláshoz szükséges adatokat kell megadnod. A felhasználói fiók legnagyobb előnye, hogy elérhetőséged és a gépjárműadatokat elegendő egyszer felvinned. Mindezek mellett a következő előnyök miatt érdemes felhasználóvá válni:

  • Időpontfoglalás – egyszerűen és kényelmesen, akár több különböző szolgáltatásra is egyidőben
  • Szervizkereső – térképes keresővel találhatod meg a megfelelő szakembereket országszerte
  • Törzsvásárlói program – egyes szolgáltatásokhoz nagyszerű kedvezmények kapcsolódnak
  • Járműadatok mentése – az adatokat elegendő egyszer megadni

A MyPointS alkalmazás segítségével az online szervizpartner-kereső szinte gyerekjáték

A Point S Magyarország Kft. országos gumi- és gyorsszervizhálózat online időpontfoglaló és szervizkereső alkalmazása. A rendszer könnyen elérhető és letölthető Android és iOS platformot támogató készülékekre.

Az applikáció segítségével gyorsan keresheted meg a hozzád legközelebbi Point-S szakszervizt, foglalhatsz időpontot, vagy a már meglévőket törölheted, illetve módosíthatod. Saját fiókoddal bejelentkezve nem kell minden alkalommal újra megadnod a saját és autód adatait. Pár kattintással intézheted a például a szezonális gumicserét bárhonnan, éjjel-nappal. Mindemellett az alkalmazás értesítést küld az okostelefonodra az időpontodról, így biztosan nem fogod elfelejteni.

A fentiek mellett a Point S hálózat szolgáltatásai a magyar mellett angol és szlovák nyelven is elérhetők a gumiszervizem.hu gyűjtőoldalon. A térképes keresővel pedig hamar megtalálod a lakóhelyedhez közeli szakszervizt.

Például, ha Soroksáron élsz, akkor a Taylor Gumi szerviz lehet a segítségedre, a térképes listában az első szabad időpont is megjelenik a szerviz telefonszámával.

Egyedi kátyúgarancia

A Kátyúgarancia egy ingyenes kiegészítő szolgáltatás új gumik vásárlása esetén, amely kizárólag csak itt, a hálózatban vehető igénybe. Amennyiben a Point S hálózat partnereinél veszed meg a meghatározott abroncsok valamelyikét, úgy a vásárlást igazoló számla birtokában az azt követő 1 éven belül jogosult vagy az abroncsok díjmentes cseréjére olyan esetekben is, amelyekre a gyártói garancia nem vonatkozik.

Ilyenek többek között a rongálás, a defekt, valamint a kátyúba (a kátyú az utak használata során és a csapadékos időjárás által okozott erózió miatt létrejövő károsodás az úttest aszfaltrétegén), padkára vagy járdára hajtás közben szerzett sérülések. Nincs más dolgod, mint regisztrálni a vásárlást igazoló számlával és megőrizni a regisztráció során kapott garanciajegyet. Szükség esetén pedig a garanciát felhasználhatod a hálózat 70 szakszervizében.

(x)

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×