eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Fogaskerekű halad a hóesésben a XII. kerületi Agancs utcai felüljáró alatt, a Széchenyi-hegyen.
Nyitókép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

Három hétig nem jár a fogaskerekű

Ismét pályakarbantartásra van szükség.

Hétfőtől várhatóan március 28-ig nem jár a fogaskerekű pályakarbantartás miatt. A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint a Széll Kálmán tér és Svábhegy között a 21-es és a 21A autóbusszal, a Királyhágó tér és Svábhegy között a 212-es autóbusszal, míg a vonal felső szakaszán a 60-as pótlóbusszal lehet utazni.

A 60-as pótlóbusz a Svábhegyről a 21-es autóbusz Normafa irányú megállójából indul, a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút állomásnál megáll a Golfpálya úton, a fogaskerekű végállomása mögött és a Gyermekvasút végállomása előtt is.

A 60A és 60B pótlóbusz a Városmajor utcából, a 128-as busz Szent János Kórház megállója mögül indul. A 60A és 60B pótlóbusz a Városmajor utcából, a 128-as busz Szent János Kórház megállója mögül indul. A 60A buszjárat a Szent János Kórház és a Pethényi út között közlekedik, a 60B buszjárat a Szent János Kórház és az Esze Tamás iskola (Rőzse utca) között.

A változások további részleteiről ebben a közleményben lehet olvasni.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×