eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Toroczkai László polgármester a Morvai Krisztina jobbikos európai parlamenti képviselővel az illegális migrációról tartott lakossági fórumon Ásotthalmon 2015. február 7-én.
Nyitókép: Rosta Tibor

Újabb miniszterelnök-jelölt személye derült ki

Toroczkai László pártelnök lesz a Mi Hazánk Mozgalom miniszterelnök-jelöltje a 2022-es országgyűlési választásokon - jelentette be Dúró Dóra elnökhelyettes.

Hangsúlyozta azt is, hogy mind a 106 egyéni körzetben állítanak jelöltet. Ezzel is jelezni kívánják, hogy szemben állnak az elmúlt 30 év politikájával, amit a nemzeti vagyon elherdálása és a szuverenitás visszaszorulása jellemzett - fűzte hozzá. "A Mi Hazánk Mozgalom értékelése szerint a balliberális tömb kormányzása Magyarország gyors halálát, míg a Fidesz kormányzása Magyarország lassú halálát jelentené" - fogalmazott a politikus.

A sajtótájékoztatón Toroczkai László pártja legfontosabb céljának a szuverenitás elvesztésével fenyegető államadósság-csapda elkerülését, illetve "a jelenleg nem létező" magyar nemzetgazdaság helyreállítását nevezte, a magyar emberek munkáján, illetve a magyar vállalkozások és a mezőgazdaság támogatásán keresztül.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt ma Magyarországon, amely az alapvető kérdésekben hasonló álláspontot képviselő Fidesztől és a balliberális tömbtől eltérő utat képvisel - szögezte le, hozzátéve: a pandémia új világrend kialakításához vezet, a Fidesz és a balliberális tömb pedig "ugyanazt a bénultságot képviseli", ami a gazdagok gazdagodásához és a szegények további elszegényedéséhez, illetve az államok eladósodásához vezet.

Úgy vélte, ha folytatódnak a lezárások, akkor az államadósság olyan mértékű lesz, amelyet "nemcsak a gyermekeink, hanem még az unokáink is nyöghetnek".

A programjukról Dúró Dóra kifejtette, a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a képviselők mentelmi jogát, írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot, az oktatásban szegregálna, népszavazást tartana az uniós tagságról, betiltaná "az iskolai homoszexuális propagandát", hatályon kívül helyezné a trianoni békeszerződést, továbbá amely szerint létezik cigánybűnözés, és amely az általa vezetett településeken földosztásba kezdett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×