eur:
395.4
usd:
368.49
bux:
71873.97
2024. július 2. kedd Ottó
Karácsony Gergely főpolgármester érkezik a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli, a koronavírus-járvány elleni védekezés erősítéséért összehívott ülésére a Városházán 2020. szeptember 14-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Karácsony Gergely nem vágyik a miniszterelnök-jelöltségre

A polgármester a háta közepére sem kívánja ezt a posztot - jelentette ki egy interjúban.

Százszázalékos kompenzációt követel az önkormányzatoknak Karácsony Gergely, amiért a kormány felére csökkenti a helyi iparűzési adót - jelentette ki egyebek mellett az RTL Klub Híradójának adott interjúban Karácsony Gergely.

Az ellenzéki pártok közös listaállításával kapcsolatban a főpolgármester közölte: egy politikus sose mondja azt, hogy soha, de jelenleg nincsenek miniszterelnök-jelölti ambíciói, sőt, a háta közepére kívánna egy ilyen kihívást. "Annak az embernek, akinek ezt a kampányt meg kell vívnia, annak majd az országot ilyen körülmények között kell kormányoznia, és ő nagyon nagy terhet vállal a hátára" – mondta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 11:39
×
×
×
×