eur:
395.4
usd:
368.55
bux:
71841.69
2024. július 2. kedd Ottó
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere beszédet mond a Magyar Világ 1938-1940 című kiállítás megnyitóján a Magyar Nemzeti Múzeumban 2019. december 6-án. Magyarország második világháború előtti utolsó békeéveinek társadalmát, eseményeit, gondolkodását mutatja be a Kodolányi János Egyetem és a Magyarságkutató Intézet 2020. március 15-ig látogatható tárlata.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Kásler Miklós bejelentést tett a tesztelésben résztvevő egyetemisták számára

Nem lesz gond a félév befejezésével, ha ez az oktatásért felelős tárcán múlik. A könnyítések részleteit hamarosan szintén elárulják.

"Kezdeményezésemre azon hallgatóknak, akik szolgálatot vállalnak a koronavírussal szembeni küzdelemben, biztosítjuk a szemeszter könnyebb teljesítésének feltételeit" - közölte szerda délután Facebook-oldalán Kásler Miklós.

Az emberi erőforrások minisztere hozzátette, a kormány támogatja a könnyítésekre vonatkozó javaslatcsomagot, amelynek részleteiről hamarosan tájékoztatást kapnak az érintettek is.

"A hallgatóink önzetlen odaadással álltak hazánk szolgálatába, a kormány pedig elkötelezett példamutató önkénteseink támogatása tekintetében" - zárul a rövid közlés.

Kezdeményezésemre azon hallgatóknak, akik szolgálatot vállalnak a koronavírussal szembeni küzdelemben, biztosítjuk a...

Közzétette: Kásler Miklós2020. december 2., szerda

Ismert, hetenkénti önkéntes, ingyenes tesztelésben vesznek most részt az egészségügyi, szociális intézményi és oktatási dolgozók, ezeket jellemzően orvosi egyetemistákból verbuvált csoportok segítségével bonyolítja le a kormányzat.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 11:39
×
×
×
×