eur:
397.21
usd:
356.16
bux:
73896.18
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos
Nyitókép: Facebook/Roma Sajtóközpont

Kiderült, ki volt a járvány 28 éves áldozata

Balogh Lajos emberi jogi aktivista, VIII. kerületi önkormányzati képviselő haláláról a Roma Sajtóközpont számolt be.

Müller Cecília országos tisztifőorvos is beszámolt arról, hogy a koronavírus-járvány vasárnapi 70 halálos áldozatának listájára felkerült hétfőn egy 28 éves férfi is (az alaptbetegség adatai egyelőre feltöltés alatt vannak a központi tájékoztató oldal szerint). A Roma Sajtóközpont hétfőn közölte: Balogh Lajos, roma folklórzenész, emberi jogi aktivista, VIII. kerületi önkormányzati képviselő az áldozat - vette észre a hvg.hu.

Balogh néhány nappal korábban a Facebook-oldalán írt arról, hogy kórházba került Covid–19-fertőzéssel. A Roma Sajtóközpont arról írt, hogy kérdésükre Balogh családja erősítette meg a halálhírt.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Egy hónapos mélypontról fordul vissza a forint

Egy hónapos mélypontról fordul vissza a forint

Egészen a 397 környékéig gyengült a forint az euróval szemben múlt héten a gyenge európai makroadatokra, kora délelőtt pedig havi mélypontját is átvitte a váltás. Kora délután augusztus óta nem látott szinten is járt az árfolyam. Fontos makroközlések a héten is jönnek, így a devizapiacon is lehetnek komoly mozgások. A devizapiacok és a magyar gazdaság kilátásairól részletesen szó lesz a Portfolio szakmai konferenciáján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×