eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Cristiano Ronaldo portugál labdarúgó drágakövekkel kirakott órát és gyűrűket visel a 14. Dubaji Nemzetközi Sportkonferencián az Egyesült Arab Emírségek fővárosában 2019. december 28-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Ali Haider

Ügyészségi vizsgálat indult Cristiano Ronaldo húzása miatt

Az olasz sportminiszter, Vincenzo Spadafora számolt be róla.

A portugál klasszis visszarepült Olaszországba, Torinóba a válogatottbeli kötelezettségei és a koronavírus-diagnózisa után, és ezzel a sportminiszter szerint megsértette a járvány terjedésének megakadályozása érdekében hozott biztonsági előírásokat – írta az As alapján a Nemzeti Sport.

A két fél most egymásnak üzenget. Ronaldo az Instagramon egy élő videóban válaszolt a sportminiszter kritikájára is: „Tiszteletben tartom az előírásokat, hazugság, hogy megszegtem azokat. Visszatértem Portugáliából, a csapatommal betartottunk minden előírást. Mentőhelikopterrel utaztam vissza, és Torinóban sem kerültem kapcsolatba senkivel.”

Nem késett a válasz Vincenzo Spadaforától: „A játékosokat a képességeik nem hatalmazzák fel arra, hogy arrogánsak legyenek, tiszteletlenek a szervezetekkel szemben és hogy hazudjanak.” Hozzátette: „Cristiano nem tisztelte a protokolt, és a Szövetségi Ügyészség vizsgálatot indított annak érdekében, hogy ez bebizonyosodjon.”

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×