eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Rendőrségi helyszínelés Budapesten a XI. kerületi Hadak útján, ahol kizuhant egy emeletes ház ablakából egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nőre 2020. július 31-én. Mindketten meghaltak, a babakocsi összetört, de a benne lévő gyermek csak könnyebben sérült.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Szívet facsaró vallomást tett az apa, akinek a feleségére zuhant egy öngyilkos férfi

Pontosan tudja, hogy az élete soha többé nem lesz olyan, mint régen, mégis úgy érzi a feleségét tragikus körülmények között elvesztő Bronz Gábor, hogy a gyász legnehezebb szakaszán már túl van, néha már „a fényt is látja az alagút végén”.

A kétgyerekes édesapa nyáron, váratlanul vált özveggyé, amikor egy öngyilkos férfi egy újbudai ház 14. emeletéről pont az utcára kilépő feleségére zuhant. A nőnek esélye sem volt a túlélésre, olyan erővel csapódott rá a halálba ugró férfi. Férje pillanatokkal a történések után ért a tragédia helyszínére, párja a kezei között halt meg. Három és fél éves kisfiúk közvetlen közelről nézte végig, ami az édesanyjával történt, akkor féléves kishúga pedig a babakocsiban volt. Centiken múlt, hogy a két picinek semmi baja nem lett – idézi föl a történteket a Blikk.

A tragédia után Gábor szívét teljes egészében kitöltötte a fájdalom, amit párja elvesztése okozott, mára azonban úgy érzi, a gyógyulás útjára lépett. „Bármilyen furcsán is hangzik, de tudomásul kellett, hogy vegyem: az élet megy tovább. Az emberi lélek egy fantasztikus szerkezet, a legnagyobb fájdalomból is képes, ha nagyon lassan is, de kigyógyulni” – mondta a bulvárlapnak, hozzátéve, hogy ma már nem tölti ki minden pillanatát a gyász, mikben tudja, soha nem lesz már olyan szép és tökéletes élete, mit feleségével volt.

A férfi – kisfiával együtt – rendszeresen jár pszichológushoz, elmondása szerint a szakember rengeteget segít mindkettőjüknek. „Most már azt is ki merem mondani, hogy egyszer még lesz új párom, ami nekem legalább annyira jót tesz majd, mint a gyerekeknek. Azzal is számolok, hogy valószínűleg olyan hatalmas érzéseket nem fogok már senkivel megélni, mint Erzsébettel, de ennek a felismerése nem zárja ki, hogy párkapcsolatom legyen.”

Azt is elárulta, fia, bár rettentően anyás volt, „fantasztikus bölcsességgel” viseli a helyzetet. Édesanyja emlékét azonban mindig ápolni fogják.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 29. 00:30
×
×
×
×