eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Átadták a Junior Prima Díjakat, a járvány miatt kicsit másként

A kellő közegészségügyi és biztonsági intézkedések kialakításával és biztosításával az idei díjátadón csupán a zsűri és a díjazottak képviseltették magukat.

2020-ban már hetedik alkalommal kérte fel a Széchenyi Kártya Programot irányító KAVOSZ Zrt. a meghatározó szakmai szervezeteket, médiavállalatokat, szerkesztőségeket és médiaszemélyiségeket, hogy jelöljék a díjra az általuk kiemelkedően tehetségesnek tartott, magyar sajtóban dolgozó fiatalokat.

Az érvényes jelölések közül a szakmai zsűri a hat legkiválóbbat választotta ki, aki elnyeri a Junior Prima Díjat 2020-ban magyar sajtó kategóriában.

Az idei díjazottak:

  • Bánáti Anna (Forbes),
  • Gazsó Orsolya (független),
  • Haraszti Nikolett (Duna Tv),
  • Oláh Dániel (Mandiner),
  • Pásztor Roxána (portfolio.hu),
  • Török Réka (ATV).

A Prima Primissima küldetése, hogy példaképeket állítson a társadalom elé egy olyan, hatalomtól és politikától független kitüntető cím adományozásával, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében. A Díjat Demján Sándor alapította 2003-ban.

2007-ben született meg a döntés az alapítók részéről, hogy a fiatalok között is jutalmazni kívánják a legkiemelkedőbbeket. Innentől kezdve a 30 év alatti tehetségeknek külön lehetőségük adódott a megmérettetésre. A díj segítséget és további ösztönzést kíván nyújtani szakmai céljaik megvalósításához azzal, hogy eredményeiket honorálja, visszajelzést ad a díjazottaknak arról, hogy jó úton járnak, teljesítményük és munkásságuk nem maradt észrevétlen. A KAVOSZ Zrt-nek a Junior Prima Díj Sajtó kategóriájának gondozására 2014 óta van lehetősége.

A KAVOSZ által felkért zsűri tagjai: Balogh Gabriella a Net Média Zrt. résztulajdonosa, Holló Márta az ATV műsorvezetője, Gundel Takács Gábor műsorvezető, Krisán László a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója, Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Perlusz László a VOSZ főtitkára, Dr. Szabó László, a Mediaworks elnök vezérigazgatója, Tallai Gábor a Fiatal Írók Szövetségének alapító tagja és Vaszily Miklós a TV2 elnöke.

A Széchenyi Kártya Programot irányító KAVOSZ Zrt. kezdetek óta a Prima Primissima Díj egyik támogatója volt, de 2014-től önálló szerepet is felvállal a tehetségek támogatásában, mert Társalapítóként a Junior Prima Díj Sajtó kategóriájának gondozója lett. A Díj komoly ösztönzést szeretne adni az ifjú tehetségek kibontakozásához: egy erős visszajelzést arról, hogy érdemes dolgozni, jól teljesíteni, mert ahol eredmény van, oda az elismerés is megérkezik.

A Díjazottak nettó 2 millió forint pénzjutalomban részesülnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×