eur:
393.1
usd:
363.57
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Kelemen Péter, az egri Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános, Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet 4. E osztályos tanulója az otthonából követi a távoktatásban tanító Ládiné Szabó Tünde pedagógus óráját 2020. március 23-án. A koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében országszerte a tanulók nem járnak iskolába, otthon tanulnak digitális tanrend szerint.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Koronavírusos esetek egy budai gimnáziumban

Két osztály digitális oktatásra áll át.

Tizenhárom koronavírus-fertőzött diákot találtak a Budapest XI. kerületi Kempelen Farkas Gimnáziumban – erősítette meg a hvg.hu értesülését az iskola fenntartója, a Dél-Budai Tankerület.

A tanárok között nincs igazoltan fertőzött.

Az iskola azt közölte, hogy két osztályban, a 10. A és a 10. B esetében szeptember 26-ig digitális oktatást rendelt el.

A Magyar Nemzet pénteken írt arról, hogy a több mint 13 ezer telephely közül csak 14 helyen - 13 óvodában és egy iskolában - van rendkívüli szünet, digitális munkarendre pedig mintegy 150 intézmény állt át, de zömében csak egy-egy osztály, nem az egész iskola.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×