eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Így készülnek az őszre a kormánypártok

A szokásoknak megfelelően közös frakcióüléssel indítja az őszi parlamenti ülésszakot a Fidesz és a KDNP, de a járványügyi helyzetre tekintettel nem tartanak kihelyezett tanácskozást.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közleményben azt írta: ahogy a tavaszi ülésszakban, úgy az ősziben is működnie kell az Országgyűlésnek, a kormánypárti frakcióknak pedig számos témát meg kell vitatniuk. A járványügyi szabályok legszigorúbb betartása mellett tehát megkezdik a törvényalkotási munkát.

"Készen állunk arra is, hogy biztosítsuk a többséget a koronavírus elleni védekezéshez, legyen szó akár az emberek egészségéről, akár a magyar gazdaságot és a munkahelyek védelmét érintő intézkedésekről" - tette hozzá a politikus.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×