eur:
393.08
usd:
363.58
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
M62-es dízelmozdony továbbítja a Tekergő nevű személyvonatot Badacsonylábdihegynél a MÁV nosztalgiahétvégéjén 2020. július 4-én.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Vonatsűrítés és kedvezmények utószezonban is a Balatonnál

Szeptember 13-ig utószezoni menetrenddel segíti a Balaton-partra utazókat MÁV - mondta az InfoRádiónak Váczi Viktor, a Mávinform sajótügyeletese.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is sűrűbb járatindulással kedvezett a nyáron a vasúttársaság a Balatonhoz és a Velencei-tóhoz tartóknak, most pedig ezt az időszakot utószezoni menetrenddel augusztus 31-től szeptember 13-ig kiterjesztettük - mondta az InfoRádiónak Váczi Viktor, a Mávinform sajtóügyeletese.

A főbb szempont a menetrend bevezetésekor az volt, hogy az ilyenkor megszokottnál több vonat közlekedjen mind az északi, mind a déli részre, mivel ilyenkor még sokan vennék igénybe a tópartokat kikapcsolódáshoz.

Váczi Viktor beszámolt arról is, hogy az idén nyárra bevezetett Balaton 24 és Balaton 72 napijegyek nagyon sikeresek voltak az utazóközönség körében. "Ezért szeptember végéig árusítja ezeket a vasúttársaság" - tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×