eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Nyárias meleg a keszthelyi strandon 2018. április 21-én.
Nyitókép: Varga György

Kánikula és zivatarok után most jön a koranyár

Kisöpörte a forróságot a front, és ez most egy darabig így is marad.

A hidegfront elvonul, keleten is csökken a felhőzet. Eleinte a Tiszántúlon még eshet, majd ott is eláll az eső.

Napközben gomolyfelhős, napos idő lesz többórás napsütéssel, a középső országrészben néhol zápor előfordulhat, másutt csapadék nem lesz. Az északi, északkeleti szél többfelé megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16 fok között valószínű. A legmagasabb nappali

hőmérséklet 20 és 26 fok között alakul.

Kedden is számíthatunk hosszabb napos időszakokra, az időnként megjelenő felhőkből számottevő csapadék ezen a napon sem várható. Már csak néhol lehet élénk az északkeleti szél. Délután 22-28 fokra van kilátás.

Szerdán sok napsütésre, kevés felhőre, csapadékmentes időre számíthatunk. Délután 24-30 fokot mérhetünk. Csütörtökön lehetnek felhősebb időszakok, de csak kevés helyen fordulhat elő átmenetileg eső, zápor. Többfelé feltámad a nyugati-északnyugati szél. 25 és 31 fok közé melegedhet a levegő.

Címlapról ajánljuk
Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×