eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Police.hu

Így osztották a büntetőpontokat a 84-es úton

A Vas megyei rendőrök a hétvégén közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak, és csuda dolgokat találtak.

Egy autós a 84-es számú főúton, Keléd térségében a záróvonalat átlépve, az „Előzni tilos” jelzőtábla tilalma ellenére előzte meg az előtte haladó járművet – éppen egy civilnek álcázott rendőrautót. Vele szemben a járőrök a szabálytalan előzés miatt helyszíni bírságot szabtak ki, és hat büntetőpontot adtak.

Két sofőr pedig jelentősen átlépte autójával a megengedett legnagyobb sebesség felső határát. A 84-es számú főúton egy autós Kissomlyó térségében 90 helyett 157 km/órás sebességgel haladt, egy másik pedig Duka térségében közlekedett 90 helyett 161 km/órás sebességgel. Velük szemben a rendőrök közigazgatási bírságot szabtak ki, és mindkettőjüknek hat büntetőpontot adtak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×