eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
A MÁV Start Zrt. által üzemeltetett H8-as HÉV-vonal egyik szerelvénye megérkezik Gödöllőről az Örs vezér téri végállomásra. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Több hétre megváltozik a gödöllői HÉV közlekedése

Felújítás miatt szombattól változik a H8-as vonal menetrendje, hétköznapokon és hétvégéken is.

A MÁV-HÉV Zrt. pályafelújítási munkálatai július 12-éig tartanak.

Hétköznapokon, június 15-étől, hétfőtől július 10-éig, péntekig a szerelvények módosított menetrend szerint közlekednek. Cinkota és Kistarcsa között az Örs vezér tere irányú peronok mellett, Kistarcsa és Kerepes között pedig a Gödöllő irányú peronok mellett állnak meg mindkét irányban.

Minden hétvégén pótlóbusz jár majd Cinkota és Kerepes között július 12-éig. A HÉV Örs vezér tere és Cinkota, illetve Kerepes és Gödöllő között közlekedik. A szerelvények Szilasligetnél mindkét irányban a Gödöllő irányú megállóhely peronja mellett állnak majd meg.

  • A H8-as pótlóbusz Kistarcsa, kórház érintésével közlekedik, de nem tér be az Auchan áruházhoz.
  • A H8A pótlóbusz 7 és 21 óra között jár az Auchan Liget megállóhely érintésével, de nem áll meg a Kistarcsa, kórház megállóhelyen.

A pótlóbuszon a kerékpárszállítás megengedett.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×