eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Kézműves foglalkozás Zánkán, a családi Erzsébet-táborok záró hétvégéjén 2019. augusztus 24.
Nyitókép: Bodnár Boglárka

Erzsébet-táborok: eldördült a startpisztoly

A napközisekre már lehet jelentkezni. Az első turnus még ebben a hónapban elindulhat.

Már jelentkezhetnek a napközis Erzsébet-táborokba az iskolák, a családsegítő szolgálatok és központok, valamint a kötelező közművelődési feladatokat ellátó intézmények - közölte az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány.

A közlemény szerint az első tábori turnus június 29-én indul, júniusban és júliusban a tavalyihoz képest kétszer annyian, százezren táborozhatnak napközikben.

A hétfőtől péntekig tartó táborok az ország bármely településén megvalósíthatók 8 és 17 óra között.

A táborban napi négyszeri étkezést, változatos élményprogramokat és kirándulásokat biztosítanak. A programtervbe a jelentkező intézményeknek higiéniai oktatást is be kell építeniük. Ennek megvalósítását az alapítvány egy gyerekeknek készült oktatóvideóval segíti, a táboroztatóknak pedig szintén egy filmen keresztül tart felkészítést az érvényes járványügyi előírásokról és egészségügyi javaslatokról, ajánlásokról - írták.

Hozzátették: idén hetente 25 ezer forint értékű hidegétkezési utalvánnyal ismerik el a táborok lebonyolításában részt vevők munkáját.

Jelentkezni

maximum 20 tagú gyermekcsoportokkal

a www.erzsebettaborok.hu oldalról is elérhető E-tábor Plusz felületen június 16-áig lehet. A jelentkezéshez idén kevesebb dokumentumot kell benyújtani, így rövidebb a feldolgozási idő is. Egyes dokumentumokat az intézményeknek a táborok megkezdéséig, másokat a táborokat után kell feltölteniük az online felületre vagy postán elküldeniük az alapítványhoz - olvasható a közleményben.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Atomfegyverek, rezidens macska: így néz ki az új brit kormányfő első 72 órája

Atomfegyverek, rezidens macska: így néz ki az új brit kormányfő első 72 órája

Mivel telik Nagy-Britanniában az elsöprő győzelmet aratott, új miniszterelnök első napja? Sir Keir Starmernek levelet kell írni az atomtengerek kapitányaival, meg kell ismerkednie a rezidencia személyzetével... és az állandó lakóval: Larryvel, a macskával.

Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

A gyógyszereket mindig gyerekektől elzárt helyre tegyük, és ezt tartsuk észben a nyaralás vagy az utazás alatt is, hiszen nagyon súlyos mérgezéseket is okozhatnak – figyelmeztetett az InfoRádióban az országos tisztifőgyógyszerész. El Koulali Zakariás arról is beszélt, hogy bizonyos készítmények hűtést igényelnek, illetve magas hőmérséklet hatására hamar tönkremehetnek, hatástalanná válhatnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×