eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Felborult mentőautó az 5-ös főúton Lajosmizsénél, miután a balesethez tartó, megkülönböztető jelzést használó mentő személyautóval ütközött össze 2020. június 8-án. A mentők két embert kórházba vittek.
Nyitókép: Donka Ferenc

Balesethez tartó mentőautó borult fel

Autóval ütközött, majd felborult egy balesethez tartó mentőautó az 5-ös főúton Lajosmizsénél hétfő délután; két embert kórházba szállítottak - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A katasztrófavédelem közlése szerint az 5-ös főúton, Lajosmizse és Felsőlajos között először egy úgynevezett utoléréses baleset történt, egy személyautó és egy kisbusz ütközött.

Később, mindössze egy kilométerre a korábbi balesettől a helyszínre tartó, megkülönböztető jelzést használó mentő - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött egy autóval és felborult.

Horváth Erika rendőrségi szóvivő elmondta: a balesetek helyszíneiről két embert kórházba szállítottak. A rendőrök félpályás útlezárás mellett helyszínelnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×