eur:
391.67
usd:
359.35
bux:
72356.78
2024. július 15. hétfő Henrik, Roland
A kormany.hu által közreadott képen Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján 2020. április 22-én. Továbbra is zajlik az idősotthonok ellenőrzése a koronavírussal összefüggésben; kiemelten vizsgálják az egészségügyi ellátást, a dolgozók felkészültségét - mondta a tisztifőorvos.
Nyitókép: MTI/Botár Gergely/kormany.hu

Bejelentések az operatív törzstől – élőben az InfoRádióban és az Infostarton

A koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatót tart, csütörtök délelőtt. Tartsanak velünk!

A délelőtt 10 óra 30 perckor kezdődő Kormányinfó után az operatív törzs is megtartja napi tájékoztatóját a járvány elleni védekezés legfrissebb lépéseiről.

A bejelentéseket élőben közvetít az InfoRádió – a netes adás itt hallgatható –, az Infostarton pedig folyamatosan frissülő cikkben tudósítunk.

Mint ismert, a csütörtöki adatok szerint idehaza újabb 23 fertőzöttet regisztráltak, miközben tovább csökkent az aktív koronavírus-fertőzöttek száma. Elhunyt újabb négy krónikus beteg, 1996-an azonban már gyógyultan távoztak a kórházból.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
„Minden nap szekálták” Trump feltételezett támadóját
Tudósítónktól

„Minden nap szekálták” Trump feltételezett támadóját

Az amerikai republikánus jelöltállító konvenció helyszínére indult el Donald Trump, aki ellen sikertelen merényletet kísérelt meg egy fiatal fegyveres szombaton. Az FBI szerint magányos támadó volt. Közben komoly bírálatok érték az elnöki testőrséget.

Euro 2024 - számadás: A spanyolok végigverték Európa elitjét

A torna legjobb csapata diadalmaskodott a 2024-es Európa-bajnokságon, a spanyol válogatott mind a hét mérkőzését megnyerte a tornán. Ritka menetelés végén ült fel a trónra: legyőzte, illetve kiejtette a rendező német csapatot, az előző torna két döntősét, a francia és az olasz válogatottat, s a legnagyobb esélyesek közé sorolt francia csapatot, a horvát, az albán és a georgiai együttest.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 15. 08:10
×
×
×
×