eur:
394.84
usd:
367.72
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Béreljen történelmi vasútállomást 1 forintért!

Fantáziadús bérlőt keres a GYSEV. És az se árt, ha pénze is van.

Egy forintos, jelképes összegért bérbe adná a GYSEV a több mint 150 éves harkai vasútállomás épületét - írja a kisalfold.hu.

Az épület 1861-ben készült, majd 1910-ben bővítették a második emeleti épületrésszel. A Soprontól 6 kilométerre található harkai vasútállomáson a személyforgalom 2012 decembere óta szünetel, azóta az állomásépület is üresen áll.

A jelképes bérleti díjért cserébe a bérlőnek vállalnia kell, hogy a jelenleg veszélyes műszaki állapotban lévő épületet megfelelő állapotba hozza, majd folyamatosan karbantartja.

Ez azonban nem lesz kis munka: a padlásfödém a beázások miatt beszakadt, ivóvíz- és elektromos hálózata elavult. Csatorna és gáz pedig nincs.

Az épületnek a közlekedést kiszolgáló, kereskedelmi, szolgáltató, és szállás jellegű hasznosítása is lehetséges.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×