eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Nyitókép: police.hu

Örök rejtély maradhat a hároméves kislány tragédiája

A rendőrség lezárta a nyomozást a negyedikről kizuhant, kistarcsai kislány halálával kapcsolatban – tudta meg a Blikk. Az országot megrázó ügyön több szakértő is dolgozott, mégsem derült ki, mi történt pontosan azon a tragikus májusi hajnalon.

A bulvárlap információi szerint a gyerek keresztanyját és szüleit is kiskorú gondatlan veszélyeztetésével gyanúsítják,

gondatlan emberölésért senkinek nem kell felelnie.

Pedig rengeteg a kérdés az ügyben, amelyekre talán már soha nem születik válasz – jegyzik meg.

Mint ismert, 2017 májusában kizuhant egy negyedik emeleti emeleti ablakból egy hároméves gyermek Kistarcsán. A kislány egyedül volt otthon, mert alkalmi bébiszittere, aki egyben a keresztanyja is, hamarabb elhagyta a lakást, mint hogy a szülők hazaértek volna. A gyermeket a munkából hazaérkező édesapja találta meg a ház előtt a gyepen. Akkor még élt a kislány, de a kórházban belehalt sérüléseibe.

A nyomozás során több furcsaság is kiderült az üggyel kapcsolatban – teszi hozzá a Blikk. A szülők állították, nem volt arról tudomásuk, hogy a lány keresztanyja egyedül hagyta a gyereket, majd kiderült, hogy az édesanya több üzenetet váltott a nővel, mielőtt utóbbi elhagyta a lakást. Utóbb az is ismertté vált, hogy a gyermek többször volt egyedül, igaz, rövidebb időkre. A legmegdöbbentőbb mégis, hogy az orvosszakértő

alkoholt talált a kislány szervezetében.

A nyomozás azonban arra nem derített fényt, hogy pontosan hogyan is zuhant ki a kislány az ablakon.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×