eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Facebook/Szentbékkálla

Újabb rossz hír a Balaton környékén utazóknak

A balatoni nyaralótulajdonosok közül sokan úgy döntöttek, hogy a jó idő miatt hosszabb-rövidebb időre legnagyobb tavunkhoz költöznek, és többen kirándulni is eljárnak.

Azon túl, hogy Siófokon például már szigorú előírásokat kell betartani és bírságolnak is, valamint több helyen feszültséget okozott a hirtelen megjelenő sok nyaraló, kirándulni sem ajánlott forgalmasabb, népszerűbb helyekre.

Ahogy azonban a forgalmasabb fővárosi kiránduló- és szabadidőhelyszíneknél, úgy a Balaton régiójában is előfordult, hogy nagy számban jelentek meg sétálók egy-egy népszerű úti célnál. Tihanyban szigorú intézkedéseket vezettek be, szombaton pedig a hatóság lezárta a Szentbékkállai-kőtengert.

Erről a település közösségi oldalán jelent meg tájékoztatás, amelyben Sárvári Csaba polgármester aláírásával az szerepel, hogy az emberek a veszélyhelyzetre fittyet hányva, tömegesen látogatták a kőtengert, egyszerre 20-30 autó is állt a parkolóban.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Az MI kinyitja a világot az okostelefon-használóknak, de ezt nem mindenki élvezheti

Az MI kinyitja a világot az okostelefon-használóknak, de ezt nem mindenki élvezheti

A legújabb, legfejlettebb mesterséges intelligencia-funkciók továbbra is a csúcskategóriás készülékek privilégiumai maradnak – mondta az InfoRádióban a hwsw.hu informatikai szakportál újságírója. Koi Tamás hozzátette: még jó ideig csak azok számára lesznek elérhetők ezek a funkciók, akik a legmodernebb, legdrágább telefonokat vásárolják meg.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×