eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Egy kutyát műtétre készítenek elő az Állatorvostudományi Egyetem Sebészeti és Szemészeti Tanszék és Klinikán 2016. július 8-án. A korábbi Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kara június 30-án vált az önálló Állatorvostudományi Egyetemmé.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Hathatós segítség a kisállattartók számára a járvány idejére

Online elérhető, folyamatosan frissülő weboldal indult civil kezdeményezésre a koronavírus-járvány idején nyitva tartó kisállat praxisokról.

Acovidvett.hu linken elérhető honlapon bármelyik kisállatrendelő közzéteheti elérhetőségét, aktuális nyitva tartását, valamint, amennyiben rendelkezik kórházi ellátási lehetőséggel, annak aznapi szabad kapacitását. A weboldal szerkesztői naponta, az esti órákban, frissítik az adatokat – hívja fel a figyelmet aNébihh.

A jelenlegi járványhelyzet az állatorvosi beavatkozást igénylő eseteknél sokszor kihívás elé állítja a gazdákat, így az oldal hatékony és hathatós segítséget jelent minden kedvtelésből kisállatot tartó gazda számára.

A mindennapokat érintő rendszeres változások közepette különösen fontos, hogy a gazdák közvetlenül az állatorvoshoz indulás előtt is meggyőződjenek a kiválasztott rendelő elérhetőségéről, teszik hozzá.

MindenInfostartt-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×