eur:
394.75
usd:
366.01
bux:
71487.23
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Az Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézet Merényi Gusztáv Kórház felújított pszichiátriai osztálya 2016. március 11-én. A 64 ágyas pszichiátriai osztály teljes körű, a 69 ágyas pszichiátriai rehabilitációs osztály pedig részleges felújításon esett át, a beruházás 69 millió forintba került.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

40 milliárd forintot kaptak a kórházak az adósságokra

A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) 39,75 milliárd forintot utalványozott a kórházaknak, ebből az összegből a kórházi szállítói tartozásokat egyenlíthetik ki az intézmények.

A NEAK honlapján közreadott információ szerint az utalványozásra a központosított adósságrendezés szabályairól rendelkező kormányrendeletek alapján került sor.

Az egészségügyi szolgáltatók lejárt tartozásainak kiegyenlítésére februárban a NEAK már teljesített egy csaknem 19 milliárd forintos kifizetést a szállítói tartozások kiegyenlítésére. Így eddig összesen mintegy 59 milliárd forint összegű adósságrendezés történt.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Kedvezmények és apróbetűs részek a diákszámla-csomagoknál: mi alapján válasszunk?

Kedvezmények és apróbetűs részek a diákszámla-csomagoknál: mi alapján válasszunk?

Sokan az egyetemi tanulmányaik megkezdésével párhuzamosan nyitják meg első lakossági folyószámlájukat, ezért a pénzintézetek rendkívül kedvező ajánlatokat kínálnak az új ügyfeleknek. Közeleg az egyetemi ponthatárok kihirdetése, ezért mostanában egyre több családban és fiatal felnőttben merül fel a kérdés: mire figyeljenek a bank kiválasztásakor? Kutatásunkban arra keressük a választ, hogy milyen szempontok alapján választanak diákszámla-konstrukciót a leendő ügyfelek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×