eur:
395.4
usd:
368.49
bux:
71873.97
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Egy gyermek rosszulléte mentette meg a család életét Szombathelyen

Azért hívta a Szombathelyi Mentésirányítást két szülő, mert nehezen tudták ébreszteni kétéves gyermeküket.

A mentésirányító azonnal rohamkocsit indított a helyszínre, miközben a vonalban maradt és tanácsokkal látta el a szülőket. Perceken belül meg is érkezett a segítség, a lakásba lépve azonban a mentőegység táskájára erősített szén-monoxid érzékelő hangos sípolásba kezdett és extrém magas szén-monoxid koncentrációt mutatott.

A mentők azonnal értesítették a katasztrófavédelmet és a család gyors kimenekítésével egyidejűleg további mentőegységeket kértek a helyszínre.

A szakemberek is jelentős gázkoncentrációt mértek az életveszélyes lakásban. A mentőegységek a gyermeket és szüleit is különböző fokú szén-monoxid mérgezés tüneteivel szállították stabil állapotban kórházba - számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 11:39
×
×
×
×